Τρόποι Αποστολής

Αποστολή παραγγελίας

Η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί με 2 τρόπους:

• Courier (ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα)
• Μεταφορική εταιρία

Η αποστολή με courier έχει χρέωση ανάλογη με τον όγκο των αντικειμένων της παραγγελίας και ξεκινάει από 3€. Κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας θα σας εμφανίσει ακριβώς το κόστος των μεταφορικών της παραγγελίας σας.

Από 20 κιλά και επάνω ή αν ο όγκος του αντικειμένου είναι μεγάλος, η αποστολή γίνεται με Μεταφορική εταιρία. Σε αυτήν την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το ακριβές κόστος της μεταφοράς.

Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών κυμαίνονται απ’ τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα. Σε περίπτωση που δε μπορείτε να παραλάβετε σ’ αυτό το χρονικό διάστημα, έχετε την επιλογή να παραλάβετε από το κατάστημα των ΕΛΤΑ Courier της περιοχής σας, με τη βοήθεια του κωδικού αποστολής που σας στείλουμε.

Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας (όπως για παράδειγμα έλλειψη κάποιου προϊόντος από τον κατασκευαστή), ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει, προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας

Όλες οι παραγγελίες αρχίζουν να επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα (Τα Σαββατοκύριακα δε θεωρούνται εργάσιμες). Σε περίπτωση που τα προϊόντα που έχετε διαλέξει δεν βρίσκονται σε άμεση διαθεσιμότητα, η παραγγελία σας θα σταλεί από εμάς ακριβώς την ημέρα που θα συλλέξουμε τα προϊόντα.

Αν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απαιτήσετε την παραγγελία σας νωρίτερα, μπορείτε να μας καλέσετε για να δούμε πως μπορούμε να την τροποποιήσουμε ώστε να την έχετε το συντομότερο δυνατόν. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Όπως προαναφέρθηκε, εάν ο όγκος των αντικειμένων είναι μεγάλος, η παραγγελία σας θα σταλεί με Μεταφορική Εταιρία. Μόλις η παραγγελία σας ετοιμαστεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες της αποστολής της.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να δηλώσετε ότι θα παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας (Αγναντερό Καρδίτσας). Όταν η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να έρθετε να την παραλάβετε. Σε αυτήν την περίπτωση, δε θα χρεωθούν μεταφορικά.